• TUDJ MEG TÖBBET
Tanulmányok
Az alábbiakban néhány tanulmányomat teszem közzé Kibernetika, Mesterséges Intelligencia és Humánökológia témakörökhöz kapcsolódóan. Szívesen veszek bármilyen észrevételt, javaslatot!
Répászky László
Alapító
Kedves László!
Nagyon inspiratív amit leírtál, és igazából csak egyetérteni tudok minden elemével. Nem is volna semmi gond, ha a világ tele volna megértő szeretettel, együttműködési készséggel, bizalommal, és segítőkész reménykedéssel. Tudom jól, hogy a stratégiád éppen arra irányul, hogy valóban ilyen legyen a világ és benne Magyarország, csak hát mindig az, az érzésem, hogy már előzetesen jelen kellene lennie annak, amihez célként el akarunk jutni. A mindenütt jelenlévő szorongás, gyanakvás, rosszhiszeműség, indulat, vagy éppen az enervált apátia sajnos olyan mértékben blokkol mindent, hogy így nagyon nehéz elindulni. Tehát leginkább végtelen türelemre és kitartásra van szükség ahhoz, hogy megvalósulhasson az, amit elképzelsz, és ami valóban sokkal emberibbé tehetné a világot, és benne hazánkat. A krizis a görög eredetiben "fordulatot" jelentett, és ez a "fordulat" most jó irányba is "fordíthatja" a sorsunkat, úgy, hogy ezért kellene most cselekedni. Reméljük sikerül.
Szeretettel:
Bogár László
Közgazdász
A TERVEZETT JÖVŐ
AZ EGÉSZ VILÁGON EGYRE FOKOZÓDIK A TÁRSADALMI IGÉNY A VALÓDI FENNTARTHATÓSÁGOT TÁMOGATÓ MEGOLDÁSOK IRÁNT. A JÓ HÍR AZ, HA VALAKI TÉNYLEG SZERETNE EZZEL KAPCSOLATBAN TENNI VALAMIT, AKKOR MOST MÁR LEHET!