• TUDJ MEG TÖBBET
Partnerek
.a{fill:none;stroke:#fff;stroke-width:4px;}
Az SGS a világ vezető vizsgáló, ellenőrző és tanúsító vállalata. Világszerte a minőség és a tisztesség példaképeként tartják számon. Több mint 94 000 alkalmazottal világszerte, több mint 2600 irodát és laboratóriumot működtet.
.a{fill:none;stroke:#fff;stroke-width:4px;}
Számos nagy tekintélyű – főként – európai egyetem és intézmény szövetsége a fenntartható fejlődés érdekében. Az ökológiai ciklusok azok a különböző önszabályozó folyamatok, amelyek újrahasznosítják a föld korlátozott erőforrásait, amelyek elengedhetetlenek az élet fenntartásához. A szervezet egyesíteni akarja a tudósokat, összehangolni a kutatást az ökológiai ciklusok területén, információt cserélni, és publikálni.
.a{fill:none;stroke:#fff;stroke-width:4px;}
A világban futó K + F projektek meghonosítását, illetve a hazai kutatóktól származó hasonló fejlettségű projektek felkutatását, és teljes körű menedzselését végzi. Fejlesztési irányok: Alapkutatás (szupferfolyékony matematika), Mesterséges Intelligencia, Bio-, nano- és gyógyászattechnológia, energetika és környezetvédelem.
A TERVEZETT JÖVŐ
AZ EGÉSZ VILÁGON EGYRE FOKOZÓDIK A TÁRSADALMI IGÉNY A VALÓDI FENNTARTHATÓSÁGOT TÁMOGATÓ MEGOLDÁSOK IRÁNT. A JÓ HÍR AZ, HA VALAKI TÉNYLEG SZERETNE EZZEL KAPCSOLATBAN TENNI VALAMIT, AKKOR MOST MÁR LEHET!